la-bella-mariska.reismee.nl

A little bit of a juicy story...

Als eerste wil ik jullie graag bedanken voor het volgen van mijn avonturen, maar vooral voor alle leuke reacties op deze site.

Wat ik nog niet verteld heb is dat ik op m'n eerste avond hier een jongen heb leren kennen. En zoals ik al tegen m'ncollega's op het werk zei: ik wil niet alleen de blonde snowboardleraren maar ook diegene met bruine haren.Ik had blijkbaar een goed inzicht, want deze jongen heeft bruin haar. Mamma en pappa nu even ogen dicht en 2x naar beneden scrollen en dan verder lezen

Tongue out

Zoals jullie zelf wel al kunnen bedenken heb ik deze jongen een paar dagen later mee naar huis genomen. Hij is erg jong, 20 namelijk en een verdomd goede snowboarder, maar uiteindelijk is het alweer voorbij en kan ik het dus wel posten in de hoop dat hij mijn site niet bijhoudt

Cool

Verder is het aantal mannen hier hoger danvrouwen en daar heb ik helemaal geen problemen mee. Best wel gezellig al die aandacht...

O ja, ik heb vorige week in de Lounge, Kinderland gewerkt omdat Anna een vrije dag had. In de ochtend was het nog rustig en aangezien ik nog steeds het liefste bezig blijf, ben ik lekkerin m'n rokje wijdbeens met een hakkelhet ijs gaan wegslaan. Wijdbeens zodat ik niet m'n voeten zou raken. Tijdens het hakken begon er een man een praatje met me te maken. Zijn zoon had snowboardles bij de concurrent Schermer. Hij vertelde dat z'n zoon geen helm op wilde. Ik moest natuurlijk direct aan m'n val denken waarbij ik niet normaal hard op m'n achterhoofd ben gevallen en THANK GOD een helm droeg, anders had ik echt in het ziekenhuis gelegen. Dus ik mijn ervaring gedeelt met die vader en mijn motto: Liever niet stoer en een helm op, dan stoer en dood zijn... Later heb ik die zoon geadviseerd wanneer hij de berg op zou gaan om echt een helm te dragen. Mijn motto lekker zo zwart-wit verteld en meteen vond de zoon het niet meer erg om een helm te moeten dragen. Natuurlijk even uitgelegd waar onze shop was, zodat Skidome aan de klant van Schermer ook nog geld kon verdienen.

Zoonlief ging verder boarden en ik stond dus lekker te beppen met die vader. Ik dacht dat die vader een skiër was dus ik hem alle bergen uitgelegd en hoe hij er zou kunnen komen. Per ongeluk laten vallen dat ik normaal gesproken in Alpincenter (2500m hoogte) werk. Dus hij vroeg hoe hij daar zou kunnen komen.Later vertelde die man dat hij alleen met z'n zoon op vakantie was, dat hij helemaal niet van skiën houdt en dat hij na mijn pauze nog even verder komt babbelen. Dus ik had echt iets van shittt, ik heb teveel verteld.Ikke dusmet de andere kantoormeiden lachen dat ik een fan had en inderdaad 's middags kwam hij weer langs om verder te praten. De volgende dag dat ik weer in het Alpincenter (zie foto's) aan het werk was, was ik echt bang dat hij echt langs zou komen om verder te praten. De hele dag zat er een skileraar bij mij in het kantoor en heb ik 'm gelukkig niet gezien. Afgelopen zaterdag ging ik lekker baantjes trekken bij de Tauern Spa en toen ik in het 36 graden bad lekker aan de zijkant hing herkende ik opeens die zoon. Hing die vader gewoon op 1 meter afstand van mij aan de rand van het bad.Ik dacht echt a. ik heb geen zin dat die man mij ziet in m'n zwemkleding en b. ik heb geen zin in een gesprek, dus ik keek extra de andere kant op en op een gegeven moment ben ik maar weg gezwommen. Volgens mij heeft hij mij niet gezien.

Verder wat wel interessant is om te weten, dat wij als kantoordames werken met plannen. De eerste jongen waar ik mee omgegaan ben is dus plan A (zie foto's) en nu is het dus tijd voor een plan B voor mij.Op deze manierheeft elke kantoordame een eigen plan. Iedereen begint in het seizoen met A en zo loopt het op. Soms zijn er nog speciale benamingen zoals die man die elke keer met mij kwam praten, zijn bijnaam is de fan man en een collega had net op tijd haar verstand terug gekregen en heeft het niet doorgezet met die jongen, dus zijn bijnaam (die ik verzonnen heb) is plan exit.

Als jullie nog meer willen weten wat ik per dag doe, kijk dan ook eens op mijn facebook: nl-nl.facebook.com/.../Mariska-Kleintjens/100001014930007

Aangezien het nog niet heel druk op mijn werkplek is, heb ik bijna de hele dag facebook openstaan. Bijna alle leraren houden hun facebook bij en zetten er foto's en opmerkingen op, en iedereen reageert weer op elkaars opmerkingen, dus dat is wel lachen.

Vanavond zijn we uitgenodigd om naar de Tauern Spa te komen, dus dat gaat vast ook wel gezellig worden...

Ik wil iedereen alvast een hele fijne Kerst wensen en een heel gelukkig en gezond 2011. Aangezien ik nog steeds als een arme student leef en de TNT continue staakt, heb ik bij mijn foto's een Kerstkaartje voor iedereen gezet. Pap print m'n Kerstkaart ajb 2x uit en geef één aan oma en stuur er één naar opa, thanks.

Het hoogseizoen gaat nu beginnen en ik weet nog niet wanneer ik weer iets interessants mee maak, dus ik weet nog niet wanneer ik weer tijd en interessante stof heb om een berichtje te kunnen plaatsen.

Dikkexuz Mariska

Petra

Zozo, jij vermaakt je wel. ;) Geniet ervan en laat weten wanneer je plan B hebt. :P

Kyra

Hey Maris!
Wat een geweldige verhalen allemaal :D Ik hoop dat je veel blijft schrijven de komende tijd, want ik kan wel wat afleiding gebruiken tijdens de komende examens ;)

Supergoed dat je die jongen hebt verteld dat hij een helm moest dragen! De broer van een vriendin van mijn zusje heeft dat niet gedaan. Met alle gevolgen van dien: hij werd geschept door een andere snowboarder, moest uitwijken en belandde met zijn achterhoofd op een stuk steen. Hij is ter plekke gestorven. Je kan dus maar beter naar het doe-niet-zo-stoer en draag een helm verhaal luisteren ;)

Ook een gelukkige kerst toegewenst en hopelijk tot snel ^^ xxx