la-bella-mariska.reismee.nl

Tomorrow, tomorrow I love you tomorrow...

Ok, de titel is al weer meer dan genoeg uit de film Annie.

Maar ja, morgen is het zover, dan zal ik afreizen naar Sydney. Het land van uhhhmm groen, kangaroes, koraal en hopelijkleuke surfdudes ;) Hmm, inderdaad er zal ook nog flink gewerkt moeten worden. Op het moment ben ik nog bezig om mijn kamer op te ruimen, koffer in te pakken en allerlei last minute dingetjes aan het regelen. Ik zou eigenlijk nog wel een dag kunnen gebruiken om alles rond te krijgen. Morgen vlieg ik om 10:30 uur met Singapore Airlines van Amsterdam naar Singapore, om bijna direct door te vliegen naar Sydney. Om eerlijk te zijn kijk ik nog niet uit om 9x te vliegen binnen de komende 3 maanden :s

Maar ja, ik ben wel zeer blij om de kou in Nederland te ontvluchten. M'n nagels zijn gewoon paars van de kou hier. Hmm wat kijk ik er naar uit om aankomend weekend met mn bips op t strand te liggen :)

Via dit blog zal ik jullie op de hoogte houden van al mijn avonturen tijdens de komende 3 maanden. En ik zal proberen om alle secret info ook te delen ;)

Heb je nog tips wat ik zeker moet doen in Sydney, Chiang Mai of Bali, laat het me dan zeker weten :)

Xuz en tot over 3 maanden wanneer ik hopelijk bruin gebakken terug keer :)