la-bella-mariska.reismee.nl

Good morning Sydney...

Pff, was een zware nacht van meer dan 10 maal wakker worden. 's Ochtends ben ik lekker op tijd; 9 uur ;) opgestaan. Ontbijt uitgeprobeerd, wat erg basic is; melk en toast met boter. Daarna hebben Edit en ik even boodschappen gedaan en 's middags zijn we met de ‘I'm Free' tour meegegaan. Dit is een sightseeing tour naar alle belangrijke spots in Sydney. Onderweg naar het verzamelpunt kwamen we grappig genoeg de guys van onze master tegen, volgens Mike was Sydney helemaal niet zo groot. Bij de Town Hall aangekomen, begon er direct een Indiër; Neil uit Bombay tegen ons te praten. Maar naar mijn idee bleef hij een beetje teveel aan Edit en mij hangen. Aangezien ik daar niet zo van ben, ben ik lekker los gaan lopen ;) Daardoor ontmoette ik weer Tyler en Nate uit Canada, en ze komen ook nog eens uit het goede deel British Colombia :) Grappig genoeg, hadden Tyler en ik dezelfde interesses als snowboarden, reizen en een beetje surfen. Dus was wel gezellig en het fijne was dat hij ook gewoon lekker z'n eigen plan trok en niet zoals Neil continue aan mij bleef hangen.

Sydney is echt een multiculturele stad. Ik kan echt niet zeggen wie er hier Australiër is, omdat je zoveel verschillende nationaliteiten door elkaar ziet. Mike had gelijk, want bij Darling Harbour kwamen we ook nog eens onze Aziatische klasgenootjes tegen.

De tour door Sydney was erg interessant en leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, aan het eind van de tour zijn Edit, Tyler, Nate, Neil en ik nog naar de ‘Royal Botanical Garden' gegaan, was echt super mooi. Alleen was het niet zo'n goed idee om het gras helemaal op te lopen om foto's van een ‘cacatoo' te maken, want ik stond vervolgens te soppen in m'n slippers :s

We zijn nog even lekker samen gaan eten bij een Ierse pub O'Malley's en 's avonds zijn we nog lekker de bloemetjes buiten gaan zetten in een club tot 3 uur 's ochtends. Het was een super geslaagde dag, met heerlijk weer en erg moeie benen van al dat lopen...